Телефон за поръчка : 0897 96 95 06 в работно време.Колекция Мъжки сака и ризи. Мъжки и дамски дрехи онлайн, ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 6ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА 9ЛВ. ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ВСЯКА ПРАТКА . Имате право да върнете или замените всеки продукт в 14 Дневен срок. ПРАВО НА ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ ОТ САЙТА НИ. WWW.ELZA.BG ви пожелава ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.

Детайли, как да изглеждаме страхотно с мъжка риза.

12:29, 28 Септември 2020Детайл №1 - Риза с яка или без яка
Яката на вашата риза има една основна работа - да оформя лицето ви. Без добре издължена яка, в крайна сметка получавате забележимо небалансиран тоалет. Ето защо трябва да обърнете голямо внимание на яката, когато за първи път изпробвате нещо. Лошата яка може да направи ризата от 200лв да изглежда небрежна, докато страхотна риза за 29лв да изглежда невероятно. Именно за това и нашите ризи са на цена от 29.90лв

Твърде стегнат: Яката е достатъчно близо, за да притисне кожата отдолу. Ще го почувствате веднага - и то доста неудобно. Би било невъзможно да поставите пръст между врата и яката, без да се разтягате или дърпате.

Твърде разхлабено: Яката не докосва врата - тя лежи върху цялата област около нея, почти като яката на палто, което беше лениво закачено. Има и празнина, която е достатъчно голяма, за да стисне около 4 пръста.
 
 
Детайл # 2 - Облечи риза с рамо, не твърде голяма или твърде малка.

Твърде стегнато: Раменните точки са изместени отвъд раменете и към врата. Част от ръкавите може също така да почива върху раменете - причинявайки бръчки. Като цяло ризата е твърде малка и на 100% не бива да я купувате.

Твърде разхлабени: Раменните точки се спускат от раменете и надолу върху горната част на ръцете. Ризата е склонна към балониране и прави горната част на тялото ви да изглежда по-голяма. Трудно е да коригирате тези точки, така че не се притеснявайте да го съобразите.

 
Детайл # 3 - Прилепване на ръкав към самата риза
Твърде стегнато: Носейки ризата с увиснали ръце, ще почувствате това „прищипване“, когато лакът или рамото ви се движат. Ръкавите ще ограничат движението ви - и ще покажат твърде много бръчки.

Твърде разхлабени: Ръкавите имат толкова много отпуснатост, че естествено създават гънки от плат навсякъде - особено около маншета. Вероятно в ръкавите има над 4см излишен плат, така че те трябва да бъдат вкарани или намалени.

Детайл # 4 - Маншет с ръкав за риза
Твърде стегнат: Ризата има ръкави, които не могат да се свалят, без да се разкопчаят маншетите (или да се отвори бутон). Маншетите притискат кожата по целия път около китките - и имате чувството, че те „удушават“ китките ви. По отношение на решенията, може да искате да преместите бутона или вместо това да потърсите по-голям размер.

Твърде разхлабени: Маншетите са достатъчно широки, за да се плъзгат свободно върху часовника, но все пак имат достатъчно място за някои пръсти, които да влизат между кърпата и кожата ви. В тъканта на маншета се образуват гънки или бръчки, когато ръцете ви опират в равна повърхност (като маса). Това означава, че ще трябва да намалите размера или да го затегнете с бутона за маншета.
 
Детайл # 5 - Дължина на ръкав на ризата
 
Твърде къса: Това е мястото, където костите на китката остават открити, или маншетите се скриват изцяло под ръкавите на якето ви. Нито една от двете ситуации не прави ризата да изглежда добре - така че ще трябва да намерите различна марка с по-дълги ръкави.

Твърде дълга: Ръкавите се простират чак до петата на ръцете ви. Това води до натрупване на тъкан в точката, където маншетите свършват. Когато носите часовник, той всеки път ще бъде покрит от ръкава.


« Обратно към блога

Нови продукти

 Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа,Мъжки сака Мъжки ризи и дамски дрехи онлайн от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Плащания

Плащането се извършва чрез Куриерска фирма"Еконт-Експрес" с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или директно през Paypal.

ИНФО

За търговци и корпоративни клиенти може да се свържете с нас на [email protected]

Контакти с нас

Yettel - 0897 96 95 06

E-mail - [email protected]

 

 

ANDROID APP

 
 
Top