Телефон за поръчка : 0897 96 95 06 в работно време.Колекция Мъжки сака и ризи. Мъжки и дамски дрехи онлайн, ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 6ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА 9ЛВ. ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ВСЯКА ПРАТКА . Имате право да върнете или замените всеки продукт в 14 Дневен срок. ПРАВО НА ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ ОТ САЙТА НИ. WWW.ELZA.BG ви пожелава ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.

Как да се обличаме добре. 10 Правила, които да спазваме.

11:45, 28 Септември 2020Правило # 1: Започнете от нулата
празна закачалка
Само си представете празен гардероб. С какво ще го напълните?
Когато искате да започнете да се обличате със стил, трябва да започнете от самото начало.

Това не означава, че трябва да изхвърлите всички дрехи в кофата си веднага. (Сигурен съм, че обществото не харесва голи мъже, които ходят да пазаруват дрехи.)

Но трябва да приемете, че в крайна сметка ще се отървете от по-голямата част от настоящия си гардероб. Ще го замените за по-подходящ и по-изискан, дори ако все пак искате да го запазите небрежен.

Например, разменете графичните си тениски с ежедневни тениски в плътни цветове.

Да, сбогуването с любимите си тесни дънки, кафяв блейзър или широка дънкова яке ще бъде трудно, когато го направите за първи път. Но това трябва да се направи, за да се постигне напредък.

Не се притеснявайте обаче; ще получите нови фаворити и удолетвореност.

Правило №2:
Забравете всичко, което мислите, че знаете
Едно от най-трудните неща, които някога съм трябвало да приема, е, че моите познания за мода не съществуват.

По време на моя етап на изследване на мъжкото облекло, често четях нещо, което напълно преобръщаше света ми с главата надолу.

Нещата, които сметнах за несъществени в мъжкото облекло, се оказаха от жизненоважно значение, докато нещата, които мислех за решаващи, се оказаха изобщо без значение.

Трябва да приемете, че може да не знаете толкова много, колкото си мислите.

Трябва да мислите за себе си като за начинаещ, за да не пренебрегвате нищо, което би могло да ви помогне да видите светлината. В противен случай вероятно ще пропуснете важни уроци.

Да предположим, че не знаете нищо за мъжкия стил и ще бъдете отворени да научите всичко.
 
Правило # 3: Фокусирайте се върху Основите
И така, след като сте забравили всичко, което сте знаели, какво мислите, че трябва да се фокусирате първо?

Основите, разбира се.

Усвояването на основите само в облеклото ще ви бъде от голяма полза в стремежа ви да бъдете стилен мъж.

Винаги казвам, че това е половин успех, но е по-скоро три четвърти, ако не и повече.

Бяла оксфордска риза с копче под тъмносин костюм, съобразен с рокля, е страхотна бизнес ежедневна база. Ако искате да изглеждате по-елегантно в уличен стил и ежедневни облекла, никога не бихте могли да сгрешите с тъмни дънкови дънки и бяла тениска.

Твърде много мъже се прострелват в крака, като грешат основите, като да носите оксфордите си с тесни дънки.

Не бъдете един от тях.

Що се отнася до избора на основен костюм, класически стил е тъмно оцветен, еднобортен, двубутонен, който приляга добре през раменете.

Някои основни стилове в ризи включват оксфордска риза с копчета, риза с рокля, риза с шамбре и офис риза от поплин (работи добре за обличане на ежедневни бизнес).

Моят въпрос е: Не е нужно да знаете как да завържете папионка или как да смесвате и съчетавате различни модели, когато тепърва започвате. Първо се съсредоточете върху основите. Фокусирайте се върху неща като прилягане, пропорции и координация на цветовете.
 
Правило # 4: Изградете солидна основа за гардероб
Възстановяването на гардероба ви започва със здрава основа.

Трябва да съберете универсални, висококачествени скоби за гардероб, които съвпадат добре с почти всичко - основни елементи като бели ризи, тъмносини дънки и сиви пуловери.

В началото на вашето стилно пътуване искате да изградите основен гардероб с дрехи в неутрални цветове на бяло, сиво, черно, каки или флота.

Такива дрехи ще служат като тренировъчни колела, докато се научите да правите основите правилно.

Елементи като тези ще служат като тренировъчни колела, докато се научите да правите основите правилно. Те също така ще ви предпазят от грешки, когато все още не знаете как да съчетаете дрехите.

След като изградите основата си, можете да добавите още привлекателни дрехи към колекцията си от дрехи и винаги ще имате предмети в гардероба си, с които да ги носите.

Освен дрехите, другите основни гардероби, които трябва да имате, включват кафяви кожени мокасини, кафяв кожен колан и солиден часовник. (Уверете се, че часовникът ви е с правилния размер и дълбочина спрямо китката ви.)
 
Правило # 5: Нека бъдете себпли
 
Трябва да помните, че сте съвременен мъж и да бъдете екстравагантни не е необходимо. Не се нуждаете от много камбани и свирки, за да изглеждате страхотно. Трябва да се чувствате комфортно.

Бяла риза на копчета с тъмносин рокля панталон и обикновено сако може да бъде вашият небрежен дрес код за всеки повод.

Можете просто да улесните мъжкото облекло. Дори вашето бельо трябва да бъде ограничено до обикновени памучни боксерки или боксерки.

Леонардо Да Винчи веднъж каза: „Простотата е най-добрата изтънченост.“

Имайте това предвид, когато слагате екипировката си. Спрете да прекалено усложнявате нещата.

Не е нужно да прекалявате и не е нужно да отивате от Омир Симпсън направо до Джеймс Бонд.

Няма смисъл да носите костюм от три части на маратон „Междузвездни войни“ или „Игра на тронове“ с приятели. В повечето случаи приземен небрежен външен вид е добре. Вашата мисия е просто да направите небрежния външен вид страхотен.

И не е нужно да сте креативен гений, за да съберете страхотен небрежен външен вид. Не е нужно да носите 60 различни предмета наведнъж, като момчета, които понякога виждате в списанията. Просто го опростете.
 
Правило # 6: правилната кроика е на първо място
 
Това е златното правило; правилното прилягане е вашият приоритет, винаги.

За съжаление повечето момчета разбират това погрешно и получаването на това грешно саботира всичко друго, което опитате.

Искам да кажа, просто сравнете тези две ризи:
Ризата вдясно напълно изхвърля пропорциите на тялото ми, карайки ме да изглеждам така, сякаш съм нахлула в чуждия шкаф. Може да изглежда удобно, но шиенето е ужасно за формата на тялото ми (ръкавите са твърде дълги и прекалено много вълнисти тъкани около средната ми част).

Когато избирате стила на ризата си, от решаващо значение е да приберете размера си. Уверете се, че ръкавите на ризата ви завършват там, където китката ви се среща с ръката ви, а яката ви има ширина на пръста, когато е напълно закрепена.

Да се облечете добре е всичко подходящо, момчета.

правилната кроика е на първо мяст

Ако следвате само един от съветите за мъжки стил от тази статия, следвайте този.
 
Правило # 7: Подредете гардероба си
 
Наличието на изпъкнал гардероб не носи полза.

Всъщност да имате много дрехи в гардероба си е непрактично. (Което е добра новина за момчета, които се опитват да изградят гардероб с ограничен бюджет!)

Искате да запазите гардероба си.

Никога не пълнете гардероба си с много, много дрехи, мислейки, че това ще ви предложи хубаво разнообразие. Няма да ви трябват много, за да имате страхотен арсенал от съвършено модерни и стилни тоалети. Ще се учудите колко малко ризи поло, рокли, чорапи или чифт дънки наистина ви трябват в ежедневния ви гардероб.

Освен това, ако закупите по-малко бройки, можете да си позволите най-доброто качество, което отговаря на вашия бюджет.

Също така, трябва периодично да подрязвате гардероба си за предмети, които изглеждат измити, които вече не стават или които просто вече не носите. Трябва да изхвърлите тези предмети и да поддържате гардероба си претрупан.
 
Правило # 8: Разширете опциите си
 
Не искате да сте онзи тип, който носи един и същи тоалет всеки ден. Имате нужда от малко разнообразие.

Парадоксално ли ви изглежда това с предишното правило?

Не би трябвало.

Можете едновременно да подрежете гардероба си и да разширите гардероба си. Трябва само да се уверите, че всичките ви дрехи могат да се носят заедно.

Например, ако винаги носите сиво-червената графична тениска с лошата си тъмночервена жилетка, заменете я с телбод за гардероб като бяла риза или плътна черна тениска. Сега имате повече от една тоалетна комбинация, без да се налага да купувате нови дрехи.
 
Правило # 9: Изглеждайте без усилие, страхотно.
Със страхотен стил идва голямата отговорност да изглеждате без усилие модерно. Възрастният мъж не трябва да изглежда така, сякаш е прекарал часове щателно в оркестрирането на тоалета си пред огледалото.

Изглежда, че току-що сте измъкнали някакви качествени дрехи от гардероба си, е много по-ефективно. Искате да изглеждате безупречно, докато изглеждате, че не полагате усилия да изглеждате добре.

Но това не означава, че трябва да изглеждате така, сякаш не сте си правили труда. Дрехите ви все още трябва да изглеждат добре за вас и трябва да работят заедно по приятен за окото начин.

И не само дрехите ви. Вашата коса, обувки, чорапи и аксесоари като очила, кожен колан и ръчен часовник - всичко трябва да има небрежен, но стилен външен вид.
 
Правило # 10: Опитайте нови неща
 
Когато развивате чувството си за стил, искате да отворите ума си за нови видове облекло и стилове на облекло. Трябва да ви е удобно да изпробвате неща, които никога преди не бихте се сетили да носите.

Може би се опитвате да носите чинос вместо дънки или кожено яке вместо пуловер.

Може би можете да опитате делови ежедневни облекла или дори костюм вместо обичайните си ежедневни дрехи.

Може би можете да опитате да смените маратонките си за пустинни ботуши, мокасини и броги - или може би дори чифт рокли.

Ще се учудите колко по-добре бихте могли да изглеждате в предмети, които преди сте смятали за „не сте вие“.

Независимо дали става въпрос за ежедневно облекло или облекло за събитие с черна вратовръзка, трябва да се научите да се предизвиквате. Можете дори да експериментирате с прическите си.

Опитвайки всичко и всичко ще ви научи повече за вашия личен стил, отколкото всички блогове за стил и мода, взети заедно.
 
Приятно пазаруване с www.Elza.bg
 


« Обратно към блога

Нови продукти

 Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа,Мъжки сака Мъжки ризи и дамски дрехи онлайн от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Плащания

Плащането се извършва чрез Куриерска фирма"Еконт-Експрес" с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или директно през Paypal.

ИНФО

За търговци и корпоративни клиенти може да се свържете с нас на [email protected]

Контакти с нас

Yettel - 0897 96 95 06

E-mail - [email protected]

 

 

ANDROID APP

 
 
Top