ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 4ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА 6ЛВ. ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ПРАТКАТА.14 ДНИ ПРАВО НА ЗЯМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ ОТ САЙТА НИ. ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ С WWW.ELZA.BG

Често задавани въпроси


Какъв е срокът на доставка?


Доставката е в срок от 24 до 48 часа в работни дни, всяка пратка изпратена от нас, с преглед преди да заплатите.

Доставките сe извършват с куриерски фирма SPEEDY и Rapido. Цената на доставка до офис на SPEEDY е 4лв до адрес е 6лв.

Всяка пратка изпратена от нашата фирма има преглед на стоката преди заплащане на стойността, всяка пратка може да бъде заменяна за друга стока от същият сайт или да бъде върната в 14 дневен срок с изключение на бельо и бански. Всички направени поръчки се доставят с куриерски фирми SPEEDY и Rapido. Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа ( В РАБОТНИ ДНИ ) в зависимост от населеното място. Всички поръчки направени след 17 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Всички направени поръчки в почивни дни и официални празници, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден . Възможно е временно изчерпане на даден артикул, той ще бъде наличен след определен период от  време за това, може да направите справка на нашите телефони.

Примерна таблица за вашият размер -  Всеки продукт отговаря на различни размери и е добре да се премерите, но тази таблица ще ви ориентира кой е подходящият за вас размер.

Мъжка мода

56кг~63кг    163см~173см -    S -Размер

63кг~73кг    173см~180см -    M- Размер

73кг~84кг     175см~ 185см  -  L -Размер

84кг~ 93кг     180см ~ 193см   XL- Размер

87кг-105кг      183см~  205см  XXL- Размер

Каква е цената на доставката?

Цената на доставка е 5 лв. до ваш адрес.Работим с куриерска фирма "Еконт-Експрес".

Фирма НП-ТРЕЙД ЕООД предлага целият асортимент в сайта www.ELza.bg  и на едро на преференциални цени. Издаване на фактури по ДДС. Издаване на фактури на едро и дребно зареждане на магазини и складови помещения. Изработване на дрехи по заявки и др.

Как да поръчам?

Поръчката в www.Elza.bg НЕ изисква регистрация, можете да я направите директно през сайта, по телефона, както и на Email: office@elza.bg  За ваше удобство и сигурност, препоръчваме поръчки през системата на сайта. За продажби на едро, моля свържете се с посочените контакти за повече информация.

Мога ли да върна или заменя закупена стока?

 

- ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ ИМА ПРАВО ДА ВЪРНЕ ЗАКУПЕН ПРОДУКТ в 14 ДНЕВЕН СРОК ПО член на ЗЗП.

Когато желаете да върнете закупен от сайта продукт, моля имайте предвид следното,вие при поръчка сте се съгласили с общите условия на сайта и следва да ги спазвате:

- ВРЪЩАНЕ НА БАНСКИ
Поради деликатния характер на артикула и с внимание към здравето на клиента, няма да можем да приемем връщането на този продукт. Всяка пратка, която бива изпратена до нашите клиенти е с опция преглед . След като Вие освободите/заплатите пратката от куриера, автоматично считаме, че вие сте се възползвали от възможността да прегледате, изпробвате и прецените дали банският е подходящ за Вас и Ви е по мярка. От хигиенна гледна точка не приемаме рекламации за бельо/бански, които сте имали възможност да премерите и огледате и с ясно съзнание сте заплатили. Банските, които биват предлагани в www.elza.bg са комплект, като комплекти не могат да бъдат разваляни и да бъдат комбинирани долнища и горнища от различни размери и модели.

-Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 7 работни дни (по закон 30 дни ), съответно изпратени с наложен платеж или бланка за връщане на продукт, чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен. Възстановяват се суми по поръчки върнати в 14 дневен срок от датата на доставка.

Възстановява се само стойността на дрехите, без разходите по доставка, в двете посоки.

Как да се ориентирам в размерите и кой е моят размер?

В описанието на всеки артикул абсолютно ,точно е написан размера в сантиметри, моля преди да направите поръчка да се измерите правилно или да погледнете таблицата посочена по-горе ,когато не е написан вашият размер ,просто не е в наличност, може да се свържете с нас.

Колко често зареждате изчерпани модели?

Всички изчерпани модели се презареждат в рамките на 15 дни, само ако са налични при производителя. В случай, че няма да бъдат произведени отново, те ще бъдат отстранени от нашия каталог. Може да направите индивидуална заявка за желан от вас продукт или размер от него. На посочените Контакти.

С коя куриерска фирма работите?

Сайта www.Elza.bg работи с куриерски фирми SPEEDY и Rapido. Цената на доставката до офис на SPEEDY е 4лв до адрес на клиента 6лв.

Бланка за връщане на артикул от www.ELZA.BG

 Моля изтеглете тази бланка попълнете я и ни я изпратете, заедно с върнатия артикул, за да възтановим средствата Ви възможно най-бързо. Благодарим ви

Бланка за връщане на стока Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа, от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Плащания

Плащането се извършва чрез Куриерска фирма "Еконт-Експрес" с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или директно през Paypal.

ИНФО


За търговци и корпоративни клиенти може да се свържете с нас на manager@elza.bg

Контакти с нас

НП-ТРЕЙД ЕООД ЕИК:202453492 GLOBUL - 0999 123 456

E-mail - office@elza.bg

 

 

ANDROID APP

Може да изтеглите мобилното ни приложение от тук

Download
 
 
Pratki.bg
Top