Телефон за поръчка : 0897 96 95 06 в работно време.Колекция Мъжки сака и ризи. Мъжки и дамски дрехи онлайн, ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 6ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА 9ЛВ. ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ВСЯКА ПРАТКА . Имате право да върнете или замените всеки продукт в 14 Дневен срок. ПРАВО НА ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ ОТ САЙТА НИ. WWW.ELZA.BG ви пожелава ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.

Модни тенденции лято 2019

11:20, 05 Юни 2019Модни тенденции лято 2019
 
И това лято модните тенденции не изневериха на вкуса си и отново ни предлагат широка гама разнообразие и различни вариации на това как да бъдем облечени. Нашия онлайн магазин както добре знаете е строго профилиран в мъжката мода и най-точно написано в мъжките ризи и мъжките сака, затова днес ще наблегнем на течно тези трендове.
Основните цветове върху, които ще има основен акцент това лято ще бъдат бордо, бяло и разбира се черно.
Мъжките ризи с къс или дълъг ръкав ще се шият с кройка SlimFit и няма да бъдат много по-различни от изминалата кампания от минато лото лято. За щастие на всички наши клиенти през тази кампания новите модели мъжки ризи се произвеждат от по-висок клас материали, с много висок процент памук в тях и по този начин ризите ни ще продължават да бъдат за предпочитане от онези, които се срещат в останалите онлайн магазини. Тинейджърите и хората на средна възраст често предпочитат ярките цветове - червен, светло син цвят и т.н. но хората, които са по-възрастни избират така наречените ''по-спокойни'' цветове.
Набързо ще нахвърляме няколко идеи, какво да изберете вие през това лято. 
- Мъжка риза цвят черен в съчетание със спортно-елегантно мъжко сако в светло сив цвят. Една комбинация типична за всеки, който се определя като целенасочен. 
- Мъжка риза цвят бял със спортно сако в изчистен черен цвят. Този вид комбинация си остава класическият вариант на обличане от дължи години, стил, който не е нужен да бъде обясняван. Един вариант и за хора, които не разбират от мода, но знаят със сигурност, че ако заложат на този вариант на обличане ще изглеждат стилно и добре.
- Мъжка риза цвят бордо със спортно сако в кафяв цвят. Отлично ще бъде отразена мъжката риза. В този вариант, ще се открояват напълно сакото с ризата и ще бъдете напълно в крак с модните тенденции през това лято. 
По отношение на самото обличате ще напишем само няколко реда без да влизаме в особено големи подробности. Забелязваме, че през последните пет години и тази включително начина на обличане основно на младите хора е насочен към спортно-елегантен вид, ризи с къс ръкав, ризи с дълъг ръкав с кройка SlimFit. Доста хора, които пишат имейли до нас търсят точно такъв тип изработка на мъжки ризи и не искат и да чуват за ризи с класическа кройка. Разбира се, никой не е длъжен да налага начин на обличане на когото и да е било, но, ако все пак имате нужда от помощ или съвет, нашите консултанти са в готовност да ви отговорят на всички ваши въпроси. Пазаруването при нас е забавление. Не чакайте повече!


« Обратно към блога

Нови продукти

 Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа,Мъжки сака Мъжки ризи и дамски дрехи онлайн от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Плащания

Плащането се извършва чрез Куриерска фирма"Еконт-Експрес" с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или директно през Paypal.

ИНФО

За търговци и корпоративни клиенти може да се свържете с нас на [email protected]

Контакти с нас

Yettel - 0897 96 95 06

E-mail - [email protected]

 

 

ANDROID APP

 
 
Top