Телефон за поръчка : 0897 96 95 06 в работно време.Колекция Мъжки сака и ризи. Мъжки и дамски дрехи онлайн, ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 6ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА 9ЛВ. ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ВСЯКА ПРАТКА . Имате право да върнете или замените всеки продукт в 14 Дневен срок. ПРАВО НА ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ ОТ САЙТА НИ. WWW.ELZA.BG ви пожелава ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.

Мъжки ризи онлайн ,официални мъжки ризи

10:37, 26 Март 2015Мъжки ризи, Мъжки луксозни ризи, Мъжки ризи онлайн по заявка. Тук ще намерите своята Мъжка риза онлайн, предлагаме голям асортимент от мъжки ризи, мъжки сака и мъжки тениски и блузи. През есента на 2015 г. ще има много нови модели на мъжки ризи и сака. Може да направите индивидуална заявка за риза по Ваш дизайн или конкретен модел от който имате нужда. С удоволствие ще Ви съдействаме за осъществяване на Вашата заявка за цвят, размер и дължина на желаната от Вас риза.

Ние ви предлагаме широк асортимент от мъжки ризи онлайн, съобразени с актуалните тенденции в мъжката мода, които ще осигурят комфорт на мъжа както през забързаното ежедневие, така и на по-официални събития като сватби, абитуриентски балове, бизнес срещи и др.; Изборът и комбинацията на риза и вратовръзка зависи до голяма степен от повода или наложения дрес код. Добре е при съчетаването да се придържате към някои основни принципи: Започнете първо със съчетаването на костюма с ризата и след това продължете с избора на подходяща вратовръзка, за да добиете представа за цялостния вид на облеклото.

Едноцветните ризи се съчетават добре с шарени вратовръзки, независимо дали десенът е малък или голям. Все пак, имайте предвид, че при делови поводи ярките и силни цветове не са за предпочитане. Ние предлагаме голям асортимент от мъжки ризи онлайн Българско производство.
Старайте се при съчетаване на различни цветове на ризата и костюма вратовръзката да притежава поне един от тях.
На тъмни ризи подхожда по-светла вратовръзка, а ако костюмът е светъл, тя трябва да бъде с един тон по-светла от него.
Когато сакото е тъмно, а ризата светла, вратовръзката трябва да е по-светла от сакото. Това важи и за класическата комбинация от черен костюм и бяла риза.
Винаги се придържайте към правилото за умерения контраст. Риза, вратовръзка и сако в една и съща цветова гама или десен могат да се окажат безвкусна или скучна комбинация.
Малко по-трудно може да е с ризите в по-необичайни цветове. При тях се спирайте на вратовръзки, които и да не са със същия цвят като ризата, поне са в допълващ цвят.
При раираните ризи е важно да прецените кой е преобладаващият цвят. Това става най-лесно като огледате ризата от разстояние. След като го установите, съчетайте го с вратовръзката.

 

Не се притеснявайте да съчетавате раирана риза с раирана вратовръзка, единственото условие е райетата да са с различен размер. Посоката на райето също може да е различна – например вертикално райе на ризата и диагонално на вратовръзката. Важното е да не са в много различни цветове!За разлика от райето, всякакви други десени не е добре да се съчетават помежду си, колкото и да си приличат. Ако и костюмът, и ризата, и вратовръзката Ви са на точки, това няма да е печеливша комбинация!


« Обратно към блога

Нови продукти

 Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа,Мъжки сака Мъжки ризи и дамски дрехи онлайн от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Плащания

Плащането се извършва чрез Куриерска фирма"Еконт-Експрес" с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или директно през Paypal.

ИНФО

За търговци и корпоративни клиенти може да се свържете с нас на [email protected]

Контакти с нас

Yettel - 0897 96 95 06

E-mail - [email protected]

 

 

ANDROID APP

 
 
Top