ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС 4ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА ИЗПРАЩАМЕ С RAPIDO 6ЛВ. ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ПРАТКАТА.14 ДНИ ПРАВО НА ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ ОТ САЙТА НИ. ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ С WWW.ELZA.BG

Добре дошли в света на мъжката риза

10:29, 26 Март 2015Днес живеем в модерен и забързан свят и всеки мъж има нужда от мъжка риза нашият сайт предлага голямо разнообразие от мъжки ризи, това позволява на всеки един мъж сам да избере удобната и модерна мъжка риза. Основното правило тук е тя да бъде съобразена с нуждите и начина на живот на притежателя си. Спазвайки основните правила при избора на риза, крайният резултат ще бъде отличен.
Материя, десен и кройка на мъжката риза. Това са трите основни думи характеризиращи разнообразието на ризата.
Мъжките ризи обикновено се предлагат в три основни вариации: нормална, вталена и отпусната мъжка риза. Модни днес са вталените варианти и тези прилепващи по-тялото. Независимо къде се намирате и с какво се занимавате, мъжката риза трябва да е неизменна част от вашият гардероб вталеният вариант е удачен за всеки повод в ежедневието на мъжа.
Освен линията на мъжката риза, ключово нещо в избора и е материалът, от който е изработена. Основните варианти са чист памук или такъв примесен със синтетични влакна. Памучният плат е с по – добро качество, приятен за носене, позволяващ на тялото да диша. Важно нещо за запазване на мъжката риза в добро състояние по – дълго време е да се спазват посочените инструкции за третиране на етикета.
Десените – колкото лесно, толкова и трудно е изборът на подходящия. Той играе основна роля при съчетаването на мъжката риза с останалите елементи от мъжкото облекло. Дюсова мъжка риза, райе или смело каре, всичко е въпрос на вкус и лично възприятие. И не забравяйте смелите цветови са част от чара на вашата мъжка риза.
След като сте избрали своя модел мъжка риза, последна стъпка, но изключително важна за удобството Ви е точният размер.
Ако първото нещо, което правите когато излезете от офиса е да разкопчеете ризата и да от хлабите вратовръзката си е първият сигнал, че тя не е вашият номер. Проучвания показват, че 70% от мъжете носят не-подходяща за тях мъжки ризи съчетани със сако,прекалено стегнати яки и това им причинява дискомфорт. Облечете и закопчайте до горе ризата си, ако не успеете да поставите пръста си между яката и вратът значи не е Вашият размер.
Дължината на ръкавите на мъжката риза също е много важна при избора на продукта. Края на маншета трябва да достига до 1,2см – 1,3см под китката. Задължително е и при носенето на сако той да се подава от края му.
Най – видният детайл на мъжката риза е яката. Тя оформя Вашето лице и определя вида вратовръзка.Изчистената мъжка риза придава чар на самият вас. Многообразието от различни вариации на тази важна част от мъжката риза дава голям избор, но много внимателно я подберете според формата на лицето си и дължината на врата.
Придобивайки самочувствие от външния си вид, след като сте облeкли току що купената риза е знак, че сте направили най – добрият избор за Вас.« Обратно към блога

Нови продукти

 Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа, от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Плащания

Плащането се извършва чрез Куриерска фирма "Еконт-Експрес" с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или директно през Paypal.

ИНФО


За търговци и корпоративни клиенти може да се свържете с нас на manager@elza.bg

Контакти с нас

ДИВАЛД ТРЕЙД - 2018 ЕООД
ЕИК:205115738 GLOBUL - 0896 371 183

E-mail - office@elza.bg

 

 

ANDROID APP

Може да изтеглите мобилното ни приложение от тук

Download
 
 
Pratki.bg
Top