Телефон за поръчка : 0897 96 95 06 в работно време.Колекция Мъжки сака и ризи. Мъжки и дамски дрехи онлайн, ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 6ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА 9ЛВ. ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ВСЯКА ПРАТКА . Имате право да върнете или замените всеки продукт в 14 Дневен срок. ПРАВО НА ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ ОТ САЙТА НИ. WWW.ELZA.BG ви пожелава ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.

Дамски ботуши Есен/Зима 2014г

21:11, 25 Март 2015Изборът на дамски обувки е бил винаги много важен за всяка дама, ние ви предлагаме нови модели дамски ботуши есен/зима 2014г. Страхотната визия и качество на нашите дамски ботуши онлайн е лесно доказуема много клиенти вече взеха по два цвята от модел ботуши и са изключително доволни, както от визията така и качеството на предлаганите от нас дамски обувки. С течение на времето се промениха модните стандарти за дамски обувки високите ботуши целите с пух в момента са на мода и с тях ще постигнете желаният от вас резултат. Много от дамите желаят да са център на внимание именно в разгара на зимният сезон и умело да съчетават своето облекло и ботушите и чантата. Може да комбинирате дамско яке с пух и ботуши от нашият сайт. Ние ви гарантираме качеството на нашите продукти посредством сертификат за качество на дамските ботуши. Дамските обувки са истинската тръпка на по-голямата част от модерните момичета. Всяка една има поне един шкаф, пълен с обувки.. ТОВА Е СТРАХОТНО. Един, два модела от тях се носят всеки ден,но останалата част не. И това не бива да Ви учудва. Изборът на дамски обувки винаги е емоционален. Дамите просто се влюбват от пръв поглед в някой модел на витрината и го купуват, без да погледнат дали той е с разумно качество или цена.  Хубаво е да сме добре информирани преди да излезем на пазар за дамски обувки.  За да избегнем закупуването на поредния безполезен чифт трябва да си зададем тези въпроси, ние ви гарантираме качество и на страхотна цена. Не забравяйте ,че трябва да сте в крак с модните тенденции не правете компромис с цялостната си визия. Ботушите са и предпочитани за подарък за рожден ден или по специален повод. Приятно пазаруване на дамски облекла и ботуши от www.Elza.bg.« Обратно към блога

Нови продукти

 Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа,Мъжки сака Мъжки ризи и дамски дрехи онлайн от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Плащания

Плащането се извършва чрез Куриерска фирма"Еконт-Експрес" с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или директно през Paypal.

ИНФО

За търговци и корпоративни клиенти може да се свържете с нас на [email protected]

Контакти с нас

Yettel - 0897 96 95 06

E-mail - [email protected]

 

 

ANDROID APP

 
 
Top