Телефон за поръчка : 0897 96 95 06 в работно време.Колекция Мъжки сака и ризи. Мъжки и дамски дрехи онлайн, ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 6ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА 9ЛВ. ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ВСЯКА ПРАТКА . Имате право да върнете или замените всеки продукт в 14 Дневен срок. ПРАВО НА ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ ОТ САЙТА НИ. WWW.ELZA.BG ви пожелава ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.

Бъдете модерен в света на мъжките ризи !

11:42, 26 Март 2015Скъпи клиенти! На вашето внимание е ред да представим широката ни гама от мъжки ризи, мъжки ризи онлайн, голяма част от които произведени в България на уникално ниски цени, голямо разнообразие от вталени модели мъжки ризи, различни цветове мъжки ризи и не само това, в категориите ще откриете голям избор освен от мъжки ризи и голям избор от мъжки сака, някои от които също българско производство, мъжки  спортно елегантни ризи, вратовръзки и др. Мъжките ризи са неизменна част от гардероба на всеки себе уважаващ се мъж, и всеки, който държи да изглежда със стил и увереност в обществото. Не забравяйте максимата, че по дрехите посрещат, а по акъла изпращат. Голямото разнообразие от вталени мъжки ризи Ви дава възможност и да комбинирате голяма част от ризите, с различни модели мъжки сака, мъжки дънки мъжки панталони, елеци и тн. Обърнете сериозно внимание, че само ние предлагаме на пазара голям асортимент от мъжки ризи, които на други места не можете да намерите, защото само ние искаме да разчупим пазара от еднотипните мъжки ризи, които се срещат под път и над път. Освен разчупените модели, голяма част от тях се шият и в България, като по този начин ние стимулираме българският бизнес и среда за развитие на една идея. Всеки един наш служител ще Ви препоръча риза, която е ушита в България, защото сме сигурни в качеството на продукта. Ако имате затруднение относно това, какво да изберете не се спирайте да ни потърсите на телефоните за контакт. Всеки един от нас е готов да Ви предложи мъжко сако, елек или риза и би Ви насочил към идеята, която целите да достигне по начина Ви на обличане.« Обратно към блога

Нови продукти

 Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа,Мъжки сака Мъжки ризи и дамски дрехи онлайн от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Плащания

Плащането се извършва чрез Куриерска фирма"Еконт-Експрес" с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или директно през Paypal.

ИНФО

За търговци и корпоративни клиенти може да се свържете с нас на [email protected]

Контакти с нас

Yettel - 0897 96 95 06

E-mail - [email protected]

 

 

ANDROID APP

 
 
Top