Телефон за поръчка : 0897 96 95 06 в работно време.Колекция Мъжки сака и ризи. Мъжки и дамски дрехи онлайн, ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 6ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА 9ЛВ. ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ВСЯКА ПРАТКА . Имате право да върнете или замените всеки продукт в 14 Дневен срок. ПРАВО НА ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ ОТ САЙТА НИ. WWW.ELZA.BG ви пожелава ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.

Мъжки колани Онлайн

11:32, 26 Март 2015За да изглежда добре един мъж е необходимо визията му да е завършена напълно, затова ние ви предлагаме аксесоар към облеклото ви, а именно мъжкият колан. Много е важно да комбинирате мъжкият колан според повода и дрехите ,който носите колана е семпъл, но ангажиращ аксесоар. Преди да преминете към покупката му е трябва да знаете за какво точно ще ви е необходим дали, може да се комбинира с вашият гардероб а именно с вашите дънки или панталони и какъв ще е цвета, който би ви свършил работа. Дали го взимате просто за да запълните гардероба си или искате да се превърнете в наистина модерен и класен мъж. Коланът винаги трябва да съответства на обувките ви, това е едно добро правило, опростяващо обличането и спестяващо ви време. Най-добре разчитайте на традиционните цветове за колани Черен и Кафяв цвят с тях може да комбинирате различни панталони и дънки. Всякакви други цветове мъжки колани биха ви затруднили при по-голям диапазон от дрехи. Колан трябва да е подходяща ширина за да подхожда на фигурата ви, ако сте висок по-тънък колан ще ви стои значително по-добре. Материята от който е направен колана е от изключително значение препоръчваме ви колан от кожа. Те са по-модерни и по-шик от платнените и метални колани, който се срещат много по-рядко единственият недостатък е цената им. Но ние от www.Elza.bg ви предлагаме мъжки кожени колани онлайн на много достъпни и разумни цени. Колко от вас обръщат внимание на токата на колана ... О да това е неизменна част от колана и вашата визия също. Накрая трябва да отбележим ,че всеки мъж трябва да има в гардероба си поне 3-4 колана за да се чувства комфортно и уверен в себе си. Нима си мислите ,че когато имате един колан, който ви е удобен ще може да го носите постоянно... Не околните ще забележат това и ще оставите лошо впечатление, а вие не желаете това. Добрият колан е максимално опростен и изчистен той би ви предал изтънченост от която имате нужда.« Обратно към блога

Нови продукти

 Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа,Мъжки сака Мъжки ризи и дамски дрехи онлайн от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Плащания

Плащането се извършва чрез Куриерска фирма"Еконт-Експрес" с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или директно през Paypal.

ИНФО

За търговци и корпоративни клиенти може да се свържете с нас на [email protected]

Контакти с нас

Yettel - 0897 96 95 06

E-mail - [email protected]

 

 

ANDROID APP

 
 
Top