Телефон за поръчка : 0897 96 95 06 в работно време.Колекция Мъжки сака и ризи. Мъжки и дамски дрехи онлайн, ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 6ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА 9ЛВ. ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ВСЯКА ПРАТКА . Имате право да върнете или замените всеки продукт в 14 Дневен срок. ПРАВО НА ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ ОТ САЙТА НИ. WWW.ELZA.BG ви пожелава ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.

Памучни мъжки ризи на изгодни цени.

08:14, 16 Март 2021Всъщност знаете ли, че мъжките ризи се пройзвеждат специално и само за вас. По специална кройка. в нашите промо комплекти, може да намерите разнообразие от мъжки ризи и вталени мъжки ризи онлайн.

Предлагаме голям асортимент от цветове и кройки.

Различни видове риза - Офис риза
Това е ужасен термин, но появата на делови ежедневни кодове за облекло означава, че вероятно можете да влезете на работното си място в много по-широка гама от дрехи, отколкото баща ви някога е смеел. Смятаме, че това е нещо добро, но все още има място за работни гардероби, като класическата работна риза, особено ако шефът ви все още очаква да носите вратовръзка в офиса.

„Няма нищо подобно на гладкия, официален външен вид на двукачествен  памук  от които са израбитени и нашите ризи с добро качество за ежедневна работна риза“, както се казва за всеки повод. „Текстури на ризата не са идеалният избор за вас по-скоро изчистени за по-небрежна риза, която дава интерес без вратовръзка, но за този безупречен, чист, безпроблемен бизнес вид разбира се без вратовръзка. 

 

Потърсете дишаща памучна тъкан за по горещите дни с пратка от нас във вашата пощенска кутия и избирайте между заострена или разрязана яка, в зависимост от това колко искате хората да забележат вас самия. 


« Обратно към блога

Нови продукти

 Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа,Мъжки сака Мъжки ризи и дамски дрехи онлайн от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Плащания

Плащането се извършва чрез Куриерска фирма"Еконт-Експрес" с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или директно през Paypal.

ИНФО

За търговци и корпоративни клиенти може да се свържете с нас на [email protected]

Контакти с нас

Yettel - 0897 96 95 06

E-mail - [email protected]

 

 

ANDROID APP

 
 
Top