Телефон за поръчка : 0897 96 95 06 в работно време.Колекция Мъжки сака и ризи. Мъжки и дамски дрехи онлайн, ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 6ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА 9ЛВ. ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ВСЯКА ПРАТКА . Имате право да върнете или замените всеки продукт в 14 Дневен срок. ПРАВО НА ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ ОТ САЙТА НИ. WWW.ELZA.BG ви пожелава ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.

Победителят от математическата задача на ELZA.BG!

14:42, 10 Февруари 2017


Здравейте, приятели!
Преди в края на миналия месец проведохме игра, в която, ако решите правилно математическа задача участвате в томбола за яке. Днес ще Ви запознаем с единия щастливец спечелил си яке. Това е Благой Благоев, който се съгласи да ни разкаже накратко за себе си, а ето и какво ни написа той:
 
"Здравейте, аз съм Благой Благоев на 26г. от гр. Разград. Работя като специалист логистика в завод за преработка на царевица, а в свободното си време съм баща. Сърдечно благодаря за пратката! Якето е невероятно! Определено е всичко, от което имам нужда и очаквах! Благодаря и за тениската - съпругата ми също щe има подарък."
 
Прилагаме и снимка на Благой, заедно с прекрасната му дъщеричка, която е облечена в рекламната тениска на мама.
 


« Обратно към блога

Нови продукти

 Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа,Мъжки сака Мъжки ризи и дамски дрехи онлайн от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Плащания

Плащането се извършва чрез Куриерска фирма"Еконт-Експрес" с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или директно през Paypal.

ИНФО

За търговци и корпоративни клиенти може да се свържете с нас на [email protected]

Контакти с нас

Yettel - 0897 96 95 06

E-mail - [email protected]

 

 

ANDROID APP

 
 
Top