Телефон за поръчка : 0897 96 95 06 в работно време.Колекция Мъжки сака и ризи. Мъжки и дамски дрехи онлайн, ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 6ЛВ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА 9ЛВ. ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ВСЯКА ПРАТКА . Имате право да върнете или замените всеки продукт в 14 Дневен срок. ПРАВО НА ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ ОТ САЙТА НИ. WWW.ELZA.BG ви пожелава ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.

SlimFit Мъжки ризи

12:54, 05 Юни 2019Slim Fit мъжки ризи
 
Защо да изберете Slim Fit мъжка риза. Нашият онлайн магазин разполага със собствен шивашки цех за шиене на мъжки ризи, ние искаме да създаваме качество отговарящи на вашите изисквания и вкус. Дългият житейски опит, който натрупахме е изключително ценен и ние държим както на нашите продукти така и на вас.
Да изберем мъжка риза не винаги е лесна задача, защото пред вас стоят няколко въпроса, които ви мъчат в съзнанието, а най-често задаваният е изглеждам ли добре?''. Може да бъдете успешен, умен и добре стоящ финансов човек, но когато не изглеждане добре, където и да бъдете във вашето ежедневие, всичко това губи смисъл. В този материал ще ви запознаем с няколко акцента защо да изберете Slim Fit мъжка риза от https://elza.cc
На първо място - Качество. Изработваме различни модели мъжки ризи, но най-вече изработваме качествени мъжки ризи, направени от памук, те прилепват добре по вас, приятни са на допир и не ви изпотяват. Много наши некоректни онлайн търговци решават да спестят средства, като използват некачествени материали, но ние не сме от тях! За нас на първо място сте вие, нашият клиент. Изключително много държим Вие да бъдете доволни, след като пазарувате от нас, а това, че сме на онлайн пазара вече повече от шест години е достатъчно доказателство, че се справяме добре. 
Второ - визията. Едва ли има човек, който да не е запознат с това, че вече най-търсетине мъжки ризи са SlimFit, да това е така! Модерно е, изглежда хубаво и когато е изработена ризата от добър материал е просто перфектна.
Трето, но не и на последно място - Универсалност. SlimFit мъжките ризи могат да бъдат съчетавани в най-различни вариации, както с дънки, с шорти така и с официален панталон. Може да бъде съчетана и с различни видове обувки, кецове и официални обувки. 
Избора на такъв модел риза е крачка, която задължително трябва да направите, ако все още не сте. Дългогодишният ни опит като фирма и онлайн магазин, който предлага основно подобен тип дрехи е доказал през годините, че не грешим що се отнася точно за мъжките тенденции на пазара. Избора ни е голям, а вие спокойно може да разчитате, че ще получите отлично обслужване, бърза и сигурна доставка, както и нужното мнение на наш консултант, ако се нужда те от помощ.


« Обратно към блога

Нови продукти

 Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа,Мъжки сака Мъжки ризи и дамски дрехи онлайн от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Плащания

Плащането се извършва чрез Куриерска фирма"Еконт-Експрес" с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или директно през Paypal.

ИНФО

За търговци и корпоративни клиенти може да се свържете с нас на [email protected]

Контакти с нас

Yettel - 0897 96 95 06

E-mail - [email protected]

 

 

ANDROID APP

 
 
Top